Bakken Bears annoncerer ny træner

Bakken Bears annoncerede fredag deres nye trænerteam. Det bliver et hold med et comeback til Steffen Wich som headcoach for holdet i Aarhus.

- De spurgte, om det var noget jeg havde lyst til, og det havde jeg, jeg bliver en del af et større trænerteam, så jeg bliver bare en beskeden brik, siger headcoach Steffen Wich.

Det bliver et træner team på tre trænere, der skal lede Bakken mod endnu en DM-finale, udover Steffen Wich kommer Mathias Bach ombord som assistenttræner, og den tredje træner bliver Jakob Freil, der har titel som teknisk træner.

LÆS OGSÅ: Cimbria henter forstærkning i det nordjyske

Og ifølge Steffen Wich bliver det et trænerteam, hvor alle har noget at skulle have sagt.

- I praksis ja, men formelt er der jo regler for, hvem der må stå op osv. Men i praksis har vi alle noget at skulle have sagt, siger Steffen Wich.

LÆS OGSÅ:  Bakken Bears siger farvel til head coach

Bakken Bears nåede finalerne i seneste sæson, og Steffen Wich ser ikke mulighederne for endnu en finale som umuligt.

- Jeg tror ikke holdets muligheder er ændret med det nye trænerteam, der er mange af de samme brikker, så jeg ser en høj grad af kontinuitet, siger Steffen Wich

I finalerne tabte Bakken Bears dog til Horsens IC, som i øjeblikket kan kalde sig mestre. Mange mener dog, at guldkampen også i næste sæson kan komme til at blive mellem de to østjyske mandskaber. Steffen Wich mener dog, at det er for tidligt at fokusere på Horsens.

- Vi håber vi kan slå Horsens, men i første omgang handler det om, at gøre holdet så godt som muligt, og så må vi derefter se, om vi kan slå de andre, siger Steffen Wich.