"Bæltetasken eller jeg brækker næsen på dig"

Endnu en kvindelig cyklist blev udsat for røveri i Aarhus

En 27-årig kvinde var i nat udsat for en meget ubehagelig oplevelse, da hun cyklede på Brabrandstien i Aarhus. En mand kørte op på siden af hende og væltede hende omkuld. 

Derefter råbte manden: "Bæltetaske eller jeg brækker næsen på dig", og kvinden udleverede herefter sin bæltetaske. 

Læs også Få tasken op af cykelkurven: Tyv hapser værdigenstande

 Det er langt fra første gang, at kvinder bliver udsat for tyverier i Aarhus, mens de kører på cykler. Henover sommeren har der været flere episoder, flere af dem på Brabrandstien, hvor kvinder er blevet væltet omkuld og har fået deres cykler væltet omkuld. 

Om der er tale om den samme gerningsmand kan politiet ikke sige noget om, men de bekræfter, at der er en efterforskning i gang.

- Noget kunne tyde på at signalementet her er anderledes, men da det er i samme område og på samme tidspunkt som mange af de andre tilfælde, skal det undersøges, fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Gerningsmanden beskrives som værende mand, 35-40 år, dansk af udseende og med skæg, iført Bandana muligvis rødt, sort jakke, og kørte på cykel.

Østjyllands Politi hører meget gerne fra. vidner eller folk med oplysninger i relation til sagen, man kan ringe på telefon 114.