Arrangør: Det er helt fantastisk

Mindehøjtidelighed i Aarhus for at mindes ofrene for terrorangrebene i Paris fredag

00:51

1 af 2

Søndag sidst på eftermiddagen søndag havde to veninder fra Aarhus arrangeret en mindehøjtidelighed på Store Torv i det centrale Aarhus for ofrene efter terrorangrebet i Paris.

Flere hundrede aarhusianerne valgte at støtte op om arrangementet, og mange af dem havde enten blomster eller lys med.

- Det er helt fantastisk. Jeg er meget rørt og beæret over, at der er så mange mennesker, som har valgt at møde op her. Det er virkelig flot. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, siger Simone Birk Wittorff, der sammen med Mie Dalgaard har arrangeret mindehøjtideligheden.

Mindehøjtidelighed: Lys og blomster på Store Torv

Overgår alle forventninger

- Vi var bange for, at der ikke mødte nogen op, men det her overgår alle vores forventninger, at der har været så stor tilslutning, siger Simone Birk Wittorff.

De to veninder besluttede sig lørdag for, at de ville tage initiativ til mindehøjtideligheden på Store Torv og brugte de sociale medier til at nå ud til østjyderne.

- Der er flere, som har takket os for at holde begivenheden, og der er blandt andet en franskmand, der har skrevet til os, at han er glad for, at vi holder den her begivenhed, da det jo har berørt ham rigtig meget, siger Simone Birk Wittorff.

I videoen øverst på siden kan du se mere fra mindehøjtideligheden i Aarhus.