Arrangerer løb for at knække cancer

Løbsarrangør Tine Vieland Jensen har haft kræft helt tæt inde på livet

01:00

1 af 2

Mere end 60.000 kroner. Så mange penge har Tine Vieland Jensen fra Aarhus sammen med sin medblogger Susan Milo samlet ind til TV 2s indsamling 'Knæk Cancer'.

Det er helt vildt. Det er overvældende, at der er så mange, der vil støtte op om vores projekt. Det er så fantastisk, siger Tine Vieland Jensen.

For tredje år i træk har de valgt at afholde løbet 'Løb fra kræften', som i eftermiddag finder sted på Tangkrogen i Aarhus. Indtil videre er 1.100 løbere er klar til start og har hver givet 50 kroner for at være med.

Knæk Cancer-stafetten er sat i gang

Det har jeg gjort i den gode sags tjeneste, det er et enormt vigtigt område at sætte fokus på. Der er alt for mange, der er alt for mange, der bliver ramt af kræft, siger Tine Vieland Jensen.

Og hun har selv haft kræft helt tæt inde på livet.

- Min søster fik desværre kræft to måneder efter det første løb, jeg arrangerede for to år siden, og lige pludselig kom det alt for tæt på, siger hun.

- Det har nok betydet, at det kræft det kan sku ramme alle. Det er ikke kun naboen, det rammer, det er alle, der står for skud også selv unge mennesker. Det har virkelig præget mig, at det kan komme så tæt på. Den havde jeg ikke set komme, fortsætter hun.

Du kan også være med til at samle penge ind ved at deltage i Knæk Cancers blomsterstafet I søndags blev TV 2 Østjyllands blomst sendt af sted fra Ikea i Skejby. Tag et billede af den, hvis du ser den på din vej.

Se interviewet med Tine Vieland Jensen i videoen øverst på siden.