Aros får Kähler som hovedsponsor

Kähler Design indgår hovedsponsoraftale med Aros

Foto: Colourbox

1 af 2

Kunst har spillet en stor rolle for Kähler Design siden virksomhedens grundlæggelse i 1839, og en af de største og mest betydningsfulde kunstnere for Kähler er Svend Hammershøj.

Han arbejdede i over 40 år som kunstnerisk leder og keramiker på værkstedet i Næstved, og hans meget berømte bror er den verdenskendte kunstmaler Vilhelm Hammershøi. Flere af Vilhelm Hammershøis værker er repræsenteret i Aros' samling, og nu indgår Kähler et samarbejde med netop Aros.

- Hos Kähler har vi en ambition om at blive et af verdens mest nyskabende keramik-brand, og vi er derfor meget stolte af at etablere dette partnerskab med ARoS, som jeg anser for værende en af de mest ambitiøse og innovative kulturinstitutioner i Danmark. Kähler og kunsten har altid været tæt forbundet, og jeg mener derfor, at det er en af vores fornemste opgaver at formidle både kunst og kultur på en måde, hvor alle kan være med. Jeg glæder mig over, at vi kan præsentere en masse indholdsrige aktiviteter for hele familien, som gerne skal bringe historie og fremtid sammen gennem sanselige og innovative oplevelser både på og uden for ARoS, siger Frantz Longhi, der er ejer af Kähler Design, i en pressemeddelelse.

Bye Bye Weiwei

Hovedsponsoraftalen betyder blandt andet, at Kähler og Aros vil tilbyde en række muligheder og events for brugere og følgere på de sociale medier.

- Vi er meget glade for, at vi kan præsentere Kähler som ARoS' nye hovedsponsor. Vi forventer os meget af samarbejdet, og vi er sikre på, at vi får stor glæde af hinanden. Vi har begge en vision om at blive blandt verdens førende inden for henholdsvis kunstmuseer og keramik. For os er partnerskabet både en økonomisk indsprøjtning og en enestående mulighed for at få en markant samarbejdspartner, der deler vores vision, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten, ARoS.