Arnold vinder igen

Fransk bulldog høster et hav af priser

Foto: Anna Hudorozhkova

Den franske bulldog "Arnold" er kendt som hunden, der vinder alt, hvad han kommer i nærheden af. Med sit selvsikre blik, udstråling, farve og form har Arnold føjet endnu en pris til den i forvejen imponerende samling - Dansk vinder 2012 for bedste han.

Kennel Skjoldhøjs guldhund - Arnold - har det med ar feje al modstand af podiet. Han om nogen har stået til skue for dommerne, der gang på gang ser ham som en vinder. Denne gang gik det udover de andre hunde ved en konkurrence i Herning, hvor han fik prisen som bedste han.

Arnold har tidligere kunnet prale af sine mange præmier i TV 2 | ØSTJYLLANDS eget program Go' Aften Østjylland, hvor hans ejer stolt viste ham frem.

Arnold slår sine folder i privaten i Tilst hos ejerne Mia Andersen og Nielsen Mortensen. Og mon ikke endnu en pris gjorde dem stolte, da Arnold efter en længere pause igen steg til tops.

- Vi er virkelig stolte af ham. Det er virkelig kun én gang i livet, man får sådan en hund. Det er ret vildt, at han kan blive ved med at gøre det så godt, selvom han er ved at blive gammel. Jeg håber, han lever i 100 år, siger Mia Andersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Arnold blev tilbage i 2010 kåret som årets han i Danmarks.

Se Arnold i Go' Aften Østjylland lige her.

link