Århus Købmandsskole har fundet ny direktør

Det bliver skolens nuværende økonomi- og administrationschef, der sætter sig i direktørstolen

Stillingen har været ledig, siden Birthe Friis Mortensen den 1. januar fratrådte for at blive medejer af konsulentfirmaet Pluss Leadership.

Århus Købmandsskole modtog 29 ansøgninger og et enigt ansættelsesudvalg pegede på Gitte Nørgaard Nielsen. Udvalget bestod bl.a. af bestyrelsens formandskab samt af en medarbejderrepræsentant.

- Jeg glæder mig over udnævnelsen af Gitte Nørgaard Nielsen og ikke mindst over, at hun allerede er ansat på skolen. Derved har vi sikret os, at vores nye direktør straks kan rette fokus mod de aktuelle udfordringer, vi står overfor. At Gitte Nørgaard Nielsen allerede har bevist, at hun har både overblik og flair for udvikling, har kun gjort valget endnu nemmere, siger bestyrelsesformand Karina Boldsen.

Gitte Nørgaard Nielsen, der er 45 år, har været ansat som økonomi- og administrationschef på Århus Købmandsskole siden 2008. Hun er oprindelig uddannet cand.merc.int. og har sideløbende med sin karriere taget pædagogikum, ligesom hun har fulgt MBA studier på Aarhus Universitet.