Århus Håndbold bryder med profil: Kan ikke blive enige

Bagspiller Henrik Hansen må søge nye udfordringer, når hans kontrakt med Århus Håndbold udløber den 30. juni

Henrik Hansen og Århus Håndbold forlænger ikke deres samarbejde, og det betyder, at den mangeårige profil stopper i klubben den 30. juni, når hans kontrakt udløber.

Hverken klubben eller spilleren lægger skjul på, at der blev arbejdet på at finde en aftale, så kontrakten kunne forlænges, men det er altså ikke lykkedes at nå til enighed. 

- Det er forholdene omkring en forlængelse, der skiller os. En Henrik Hansen i fuld vigør der spillede forsvar og angreb ville være perfekt for os, men der har vi desværre ikke været. Vi skal selvfølgelig også kigge på, hvad vi får for pengene, siger direktør i Århus Håndbold Jan 'Tromle' Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Henrik Hansen har haft problemer med knæet og har primært huseret i forsvaret for Århus Håndbold. Ifølge direktøren var der flere ting, der skilte parterne fra en forlænget aftale. 

- Det er et sammensurium af flere. Spilletid, rolle på holdet, økonomi. Det er svært at tage en af dem ud, for de afhænger jo også af hinanden. Det er ikke så simpelt, som det kan lyde, siger Jan Nielsen. 

Parterne skilles som venner, håber Jan 'Tromle' Nielsen. 

- Jeg synes, at Henrik er et fantastisk menneske. Behagelig og sød og rar. Alle kan lide ham. Han har gjort en stor indsats for klubben. Samtidig er det sådan noget, der sker i elitesport. Det handler jo ikke om os som personer, men om at vi ikke kan blive enige om nogle ting på det sportslige plan, siger direktøren. 

Samtidig fortæller direktøren, at der vil komme et tidspunkt, hvor Henrik Hansen kan få lov til at sige farvel til fansene. 

Henrik Hansen er efterhånden blevet 38 år, og han fik sin debut helt tilbage i 1999 for det, der dengang hed Århus GF. 

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke er lykkedes at nå frem til en aftale. Århus Håndbold vil altid fylde meget i mit håndboldhjerte, uanset at vi nu skilles, siger Henrik Hansen i en pressemeddelelse.

Henrik Hansens karriere

 

Eva Damholdt

Evas bolig skal sælges: - Det kommer til at ødelægge mit liv

fitness udenførs

Fitness rykker uden for: Kom til dans og styrketræning i alt slags vejr

Endelave Kaninoen

Gratis færger tiltrak tusindvis af ø-turister: Borgmestre takker nej til endnu en omgang

Simone Nowack Pedersen (til venstre) og Nikiline Gade (i midten) fik begge stjålet deres identitet af gutten til højre

Hvem stjal Nikiline og Simones identitet?

auh

Regeringen genindfører rettigheder: - Der er rum til at åbne

Bianca Skouboe 1 (1)

Bianca undrer sig: - Jeg har bevist, jeg kan arbejde uden at smitte