Antonsen taber til topseedet koreaner efter tæt drama

Anders Antonsen gav den topseedede koreaner Son Wan Ho kamp til stregen, da han torsdag tabte i Denmark Open

Den kun 20 år gamle Anders Antonsen var lige ved at levere den helt store sensation, da han torsdag mødte den topseedede sydkoreaner Son Wan Ho i anden runde af den danske badmintonturnering Denmark Open.

Badmintonkometen fra Aarhus måtte dog se sig slået af en af verdens bedste spillere med 22-20, 14-21, 18-21.

Antonsen var klar fra start trods nerver og et forventningsfuldt publikum i Odense. Antonsen lod sig ikke tryne og spillede frækt og frigjort, hvilket førte til en føring på 11-10 midt i sættet. 

Det blev også til 13-10 og 16-12, og pludselig stod den unge dansker med et sæt i hånden mod nummer to på verdensranglisten, selv om gassen røg en smule af Antonsen-ballonen til sidst.

Ligesom i første sæt fulgtes de to spillere ad fra starten af andet sæt. Erfaringen begyndte dog at gavne koreaneren, der kunne gå til den indlagte pause med en føring på 11-6. 

Bolden blev konsekvent sendt mod danskerens baghånd, hvor koreaneren virkede til at have fundet en svaghed. Den blev udnyttet så meget, at kampen skulle ud i et tredje og afgørende sæt.

Det så ud til, at fysikken begyndte at svigte den unge dansker i det sidste sæt, men efter hård fight og en god periode med fem point i træk kunne danskeren skifte banehalvdel med en føring på 11-9. 

Son kom dog tilbage og viste til sidst klassen, selv om danskeren fortsat kæmpede hårdt. Men erfaringen vandt til sidst, og den danske badmintonkomet måtte forlade turneringen efter en flot præstation.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

20200924161915655_1000.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: 463 nye coronasmittede i Danmark - smitteprocenten er meget lav

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand