Anholdt efter brud på corona-restriktioner: To kvinder skal sendes ud af landet

Udlændingestyrelsen har besluttet, at to kvinder fra Thailand skal hjemsendes. De blev anholdt i forbindelse med tilsyn på et bordel, der holdt åbent på trods af corona-nedlukningen.

I dag fremstilles to kvinder i Retten i Aarhus. Retten skal tage stilling til, om de to kvinder skal sidde varetægtsfængslet frem til, at de sendes ud af landet.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Kvinderne blev anholdt tirsdag i forbindelse med, at politiet var på tilsyn hos to bordeller. Bordellerne må nemlig ikke holde åbent på grund af corona-restriktionerne.

På en adresse på Skernvej i Aarhus C traf politiet de to kvinder, mens en mandlig kunde forsøgte at flygte ud gennem et vindue.

Skal hjemsendes til Thailand

De to kvinder er henholdsvis 34 og 28 år og statsborgere i Thailand. De har været tilbageholdt siden tirsdag, mens Udlændingestyrelsen har behandlet deres sag.

De to kvinder har opholdt sig ulovligt i Danmark, og Udlændingestyrelsen har nu besluttet, at de to kvinder skal sendes hjem:

- Retten skal nu beslutte, om de skal varetægtsfængsles frem til hjemsendelsen, siger pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Bestemmer retten, at kvinderne skal fængsles vil de være tilbageholdt, indtil politiet kan følge dem i lufthavnen og se dem gå ombord på et fly ud af landet.

Mia Brøgger

Ny overraskelse en gang i måneden: Mia er en af de første tilmeldte

lyntest Falck corona test

Falck åbner nyt testcenter: Flere er på vej

Thomas Krysiza

play Kommune trækker i land: Vil alligevel ikke tage døgnhjælp fra Thomas

DorteMandrup_Aarhus_Strata_v1_Copyright by KVANT-1.jpg[5]

Markant byggeri på vej ved Aarhus Ø

Pia Ebdrup ny

play Pias tænder smuldrer væk - har fået regninger for 150.000 kr.

Ilva Lars Larsen møbler møbelkæde kæde butik logo IDdesign

Store butikker skal sikre 250 kvadratmeter til hver kunde