Anfører nærmer sig comeback

AGFs Steffen Rasmussen træner med igen

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Endelig er der lidt godt nyt til de mange AGF-fans, der de seneste uger har indkasseret det ene nederlag efter det andet.

Målmand Steffen Rasmussen er begyndt at træne sammen med resten af holdet, og han forventer, at han inden længe er klar til kamp.

- Det går planmæssigt fremad. Jeg træner fuldt med sammen med resten af holdet, siger AGF-anfører Steffen Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han vil endnu ikke sætte dato på, hvornår han atter er at finde blandt AGF-træner Jesper Fredbergs udvalgte.

- Det ved jeg ikke endnu. Jeg vil ikke sætte dato på det, da det først er inden for de seneste tre dage, at jeg har trænet fuldt med, men jeg håber da, at jeg er klar til kamp i denne sæson. Det er ikke afskrevet, siger Steffen Rasmussen.

En fiberskade har holdt målmanden på sidelinjen hele forårssæsonen, og det huer naturligvis ikke den rutinerede AGF'er.

- Det er træls. Jeg vil jo gerne gerne hjælpe holdet, så det er ikke rart at sidde ude. Jeg prøver at støtte holdkammeraterne, så godt jeg kan, siger Steffen Rasmussen.

Åben for kontraktforlængelse

Fra sidelinjen har han kunne se sit hold dale i tabellen, så det nu for alvor er rodet ind i kampen om overlevelse i Superligaen.

Steffen Rasmussen er en af flere spillere i AGF, som har kontraktudløb til sommer, men målmanden tror, at han og klubben får forlænget aftalen.

- Ja, det tror jeg. Vi er i dialog, så nu må vi se, hvad der sker, siger han.

Steffen Rasmussen tager med resten af AGF-holdet til Viborg på søndag, hvor der venter en sand bundgyser mod Viborg F.F., men her må han se til fra sidelinjen.

Den kamp spilles søndag klokken 14.00.