Alle vil lave julemad til hjemløse

Medarbejdere fra Pressalit står i kø for at hjælpe til ved den årlige julefrokost for hjemløse

00:41

1 af 2

- Vi har glædet os utrolig meget til at få lavet en hyggeligt og dejlig julemiddag for de, der kommer her i dag. Det er så vigtigt at gøre sådan noget, som vi gør hvert år, siger projektleder fra Pressalit Vibeke Sørensen under forberedelserne af julemaden.

Hun er en af de heldige medarbejderne fra virksomheden Pressalit, der skal være med til at afholde julefrokost for 100 hjemløse på Værestedet i Aarhus. Medarbejderne i virksomheden står nemlig igen i år i kø for at kokkerere julemad til de aarhusianske hjemløse.

- Der er rigtig mange, der gerne vil, så vi forsøger at skiftes, sådan at vi får lov til at prøve alle sammen, siger Vibeke Sørensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hjemløse til julefrokost

Traditionen fortsætter

Det er seks år siden, at virksomheden med de speciallavede toiletsæder fra Ry for første gang inviterede hjemløse til julefrokost.

I år er der et hold på ni mand afsted fra virksomheden i Ry, som skal stå for den traditionelle julefrokost, der blandt andet byder på flæskesteg og risalamande.

- Det er utroligt berigende. Det går godt i tråd med værdierne hos Pressalit. Vi har mulighed for at give noget til de mennesker, der er her i dag, hvilket er så utroligt vigtigt, at vi gør, siger projektleder Vibeke Sørensen.

Øverst i artiklen kan du se interview og billeder fra forberedelserne af julefrokosten for hjemløse i Aarhus.