Allan: Slut med at sidde i baren

Sofie og Allan gør status efter Vild med dans

00:56 Luk video

Allan Simonsen og Sofie Kruuse er det mest omtalte par, der nogensinde har deltaget i "Vild med dans". Nærmest hver eneste dansker har haft en mening om parret, som endte på en tredjeplads.

Sofie Kruuse, der bor i Aarhus og til dagligt arbejder som lærer og underviser i dans ved siden af lærerjobbet, havde slet ikke regnet med, at deltagelsen i Vild med dans ville vare ret længe. Men i tre måneder trak danseparret overskrifter i nærmest samtlige danske medier.

I tirsdagens udgave af Go' Østjylland gør parret status over de sidste tre måneder, og fortæller hvilken betydning deltagelsen i Vild med dans har haft for dem.

Se: Allan Simonsen fik seks stemmer

Før deltagelsen i Vild med dans gemte Allan Simonsen sig i baren med en sodavand ved familiefester, eller når han var en tur i byen. Men det er slut nu.

- Jeg har slet ikke brudt mig om at danse på noget tidspunkt, og hver eneste gang, der var optræk til dans, satte jeg mig op i baren eller gemte mig i et hjørne. Det gør jeg ikke mere. Nu er jeg med, siger Allan Simonsen til Go' Aften Østjylland.

Se hele interviewet med Allan Simonsen og Sofie Kruuse tirsdag kl. 18.15 og 21.30 på TV 2 | ØSTJYLLAND.