Allan og Bente flyttede med Forsvaret

I Forsvarets Sundhedstjeneste er Bente Andersen og Allan Stjernholm stadig ansat, selvom arbejdspladsen er flyttet fra Roskilde til Aarhus

De færreste flytter med, når statslige arbejdspladser flytter landsdel. Det viser flere undersøgelser, og sådan var det også, da Forsvarets Sundhedstjeneste i sommers flyttede fra Sjælland til Brabrand. Her valgte kun fem ud af de 50 medarbejdere at flytte med.

To af dem var parret Allan Stjernholm og Bente Andersen.

- Flytningen gav da anledning til overvejelser, og tankerne snurrede i hovedet. Man tænkte, hvad skal der ske nu, fortæller Allan Stjernholm.

Han og kæresten Bente Andersen var helt sikkert ikke de eneste med tanker og overvejelser, og langt størstedelen af de ansatte hos Forsvarets Sundhedstjeneste valgte en anden løsning end parret.

- Mange af vores kolleger tænkte på at finde noget andet i Forsvaret eller søge ud af det. Der var garanteret med ondt i maven i de dage, siger Allan Stjernholm.

Har slet ikke fortrudt

I sidste ende valgte 45 ud af de 50 overflyttede da også at blive på Sjælland og sige sit job op.

- Jeg er helt sikker på, at det ikke havde noget at gøre med, om det var i Østjylland, Aarhus eller den slags ting. Det handlede ren og skær om hensynet til familien og især om økonomi, forklarer stabschef hos Forsvarets Sundhedstjeneste, Jens Claus Hansen.

Men Allan Stjernholm og Bente Andersen gik altså en anden vej, og nu bor de i Mellerup nord for Randers.

- Det er vi glade for, og har helt sikkert ikke fortrudt, at vi flyttede. Der er selvfølgelig en omvæltning i forhold til at være langt fra familie og venner, men så ser vi dem bare længere tid ad gangen, når det er endelig. Vi er sammen med dem på en anden måde nu, lyder det fra Bente Andersen.

Ifølge dem selv er de da også faldet godt til i den lille landsby, hvor de flere gange har været med til fællesspisning, og Allan skal begynde til hockey med de lokale i hallen.

Se hele indslaget om parret øverst på siden.

Østjysk Bolig

Entreprenør sigtet og ransaget i stor svindelsag: Ledende medarbejder fyret

21-000190-20 20201023_THG_VISUALISERING_ALLEGADEN_SLETH 12524003_1_1_2

Gammelt amtssygehus får nyt liv

Skærmbillede 2021-04-11 kl. 15.54.16

Anklaget for millionsvindel: Her er hans nye jordvarmeanlæg og ridebane

Skærmbillede 2021-04-12 kl. 20.49.29

Regionen vil købe flere ambulancer: - Vi skal have nedsat lange responstider

Bloddonor

Blodbank med opråb: - Vi mangler flere end dobbelt så mange donorer

Magnus Heunicke

liveblog Heunicke sender stor ros til alle involverede i storskalaforsøg