Akharraz træner i St. Pauli

Tidligere AGF-spiller rygtes til tysk fodbold

Her løber Osama Akharraz rundt på træningsanlægget sammen med spillerne fra FC St. Pauli. Foto: FC St. Pauli

Den tidligere AGF-spiller Osama Akharraz har muligvis fundet sin kommende klub, efter han i efteråret fik ophævet sin kontrakt i Aarhus.

Det skriver TV 2 Sporten.

Ifølge TV 2 Sportens oplysninger har Osama Akharraz skrevet under på en kontrakt med den tyske fodboldklub FC St. Pauli, der spiller i den næstbedste række.

Hvis man skal tro FC St. Pauli, kan der være noget om snakken. På klubbens hjemmeside kan man se billeder af Osama Akharraz, som træner sammen med holdet.

Billederne er taget fra en træningssession i dag, og i teksten til artiklen står der: "Den næsten fuldtallige trup stillede med et ukendt ansigt - den offensive spiller, Osama Akharraz. Den 24-årige dansker var for nylig på kontrakt med Aarhus GF, og ham vil der nu blive holdt øje med de næste par dage".

Osama Akharraz kom til AGF i 2012 efter et skifte fra Brøndby. Han har flere gange gjort sig uheldigt bemærket med blandt andet kontroversielle udtalelser om bestyrelse og ledelse.

I august sidste år gav han fingeren til Viborg FFs fans, hvilket resulterede i en skriftlig advarsel fra AGF. Kampen endte samtidig med at blive hans sidste i klubben.