AGFs Duncan er glad for pause i kampkalenderen

Der går to uger, før AGF igen skal i aktion i Superligaen, og det passer Morten 'Duncan' Rasmussen fint

01:47

Fredag aften spillede AGF 0-0 mod Silkeborg IF i Superligaen, og nu venter der spillerne en pause i Superliga-kalenderen, da der er landskampe på programmet.

For AGFs vedkommende er næste kamp først den 19. november på udebane mod FC Nordsjælland.

Og det passer AGF-angriber Morten 'Duncan' Rasmussen glimrende med en pause. Han har på det seneste døjet med en skade i låret, og fredag aften blev det til cirka 10 minutter på banen som indskifter.

Læs også AGF og Silkeborg deler i kedelig kamp

- Det var ok, men jeg vil sige, at det bliver godt med en landskampspause. Den er tiltrængt. Jeg har ikke rigtig kunne træne med i et stykke tid nu, så jeg håber, at pausen kan gøre, at jeg kan få en uge med fuld træning og på den måde blive helt klar igen, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

Han fortæller, at han ikke rigtig mærkede noget til skaden.

- Når man ikke rigtig kan træne og så skal ind og spille, er man lidt nervøs for, hvordan kroppen reagerer, men det virkede til at være ok, så nu håber jeg at få lidt ro på, siger angriberen.

Morten 'Duncan' Rasmussen blev sendt på banen i slutningen af kampen, hvor han sammen med angrebskollegaen Kasper Junker, der har vikarieret for 'Duncan' de seneste uger, skulle forsøge at lægge pres på Silkeborg-defensiven.

01:38

Se interviewet med Kasper Junker.

Luk video

- Vi komplementer hinanden rigtig godt som typer. Han (Morten 'Duncan' Rasmussen) har sine styrker i luftrummet, og jeg kan løbe omkring ham og i hullerne, siger Kasper Junker.

Han fortsætter:

- Jeg stræber efter at starte inde i alle kampe, om det er sammen med Duncan eller ej, styrer træneren. Jeg vil bare gerne spille. 

Men det må han altså vente lidt med på grund af landskampspausen, hvor Danmark møder Kasakhstan.

I videoen øverst på siden kan du se interviewet med Morten 'Duncan' Rasmussen.

03:12

Glen Riddersholm glæder sig over, at aarhusianerne spillede til nul mod Silkeborg - men savner skarpheden

Luk video