AGFs Aabech: Vi skal tage flere chancer

AGFs Kim Aabech mener, at holdet skal tage flere chancer i spillet for at åbne modstanderens defensiv op

AGF kom godt for land i denne sæson af Superligaen, men gennem den seneste tid har det knebet med spillet på den sidste tredjedel af banen.

- Jeg synes stadig, at vi har et godt possession-spil, men vi mangler lidt at få flyttet bolden hurtigere frem på banen gennem kæderne og tage nogle større chancer i spillet for at åbne de andre hold op. De står ofte meget kompakt, når vi møder dem, specielt når vi spiller på hjemmebane, siger Kim Aabech til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Med fem mål i Superligaen i denne sæson er Kim Aabech delt AGF-topscorer, men til kampen mod Randers FC i fredags, var offensivspilleren henvist til bænken.

Bænket mod Randers FC

- Det er altid irriterende at sidde ude. Jeg vil altid gerne være med til at bidrage til holdet. Jeg synes, at holdet gjorde rigtig godt specielt i 1. halvleg. Vi kom lidt uheldigt bagud, og vi havde svært ved at komme igen. Men det er selvfølgelig altid ærgerligt at sidde ude, men det er en del af gamet, og det er Morten Wieghorts (AGF-træner, red.) valg, og det tager jeg til mig, siger Kim Aabech, der kommer med sit bud på årsagen til, at han ikke var at finde blandt de startende 11.

Skhirtladze og Nordstrand færdige i AGF

- Jeg tror, at han (Morten Wieghorst, red.) ville prøve noget nyt, og så vidste han, at Danny Olsen (AGF-spiller, red.) er en mere defensiv spiller, end jeg er, og jeg tror, at han havde en lidt mere defensiv tilgang til kampen mod Randers, hvor vi vidste, at de vil komme med et tryk, så det var naturligt at vælge Danny frem for mig.

Vil gerne blive i AGF

Der har de seneste måneder været sagt meget og skrevet meget om Kim Aabechs fremtid i AGF. Kontrakten med klubben udløber til sommer, og parterne er ikke blevet enige om en forlængelse.

- Jeg vil rigtig gerne være i AGF. Det har jeg meldt ud hele tiden, men det virker til, at AGF har lidt tvivl om, hvornår de skal komme med det udspil, så nu må vi se, hvad der sker. Det er ikke noget, der står i min magt længere, siger Kim Aabech.

Næste kamp i Superligaen for AGF er den 22. november, hvor Brøndby IF kommer på besøg på Ceres Park i Aarhus.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med kim Aabech.

AGF-træner Morten Wieghorst gæster i aften, tirsdag, TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, der på grund af midtvejsvalg først sendes klokken 22.35.

20210416-100912-L-1920x1280we

Dronningen får digital hyldest på sin 81-års fødselsdag

Retten i Aarhus politi byret byretten domstol

Mand idømt fængsel - narrede kvinde til sex

Vaccine

Over 100.000 er færdigvaccineret i Midtjylland

Gellerup boligblok

To Aarhussogne i fare for tvangsnedlukning

forår vinter blomster

Nu kommer forårsvarmen

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

Dagens mest læste