AGF'erne føler sig på rette vej efter sejr

Kim Aabech håber på at tage stort skridt væk fra bunden med sejr over Hobro

Inden søndagens kamp mod FC Nordsjælland var det længe siden, AGF havde sunget sejrssangen i omklædningsrummet efter en superligakamp.

Man skal helt tilbage til kampen mod Randers i tredje spillerunde for at finde seneste AGF-sejr, hvis man ser bort fra de tre point, AGF har fået tilkendt på skrivebordet efter kampen mod Hobro.

AGF's cheftræner Morten Wieghorst har været irriteret over de manglende sejre, som har ført til krisesnak i flere medier.

- Det var godt at få en sejr igen. Det har irriteret os at skulle stå og forsvare os, og vi har ikke ville være med til at snakke om, at vi var i krise.

AGF fik revanche og kom tilbage på sejrskurs

- Vi anerkender, at vi ikke havde vundet i et stykke tid, men det er vigtigt for spillerne at bevare troen på, at vi er på vej i den rigtige retning, og at vi stadig har noget kvalitet, selvom alle andre snakker om, at det er længe siden, vi har vundet, siger AGF-træneren.

Derfor var sejren over FC Nordsjælland også en stor lettelse for AGF'erne.

- Det var en stor forløsning for os og for hele byen. Nu kommer der lidt ro på, og det er dejligt for holdet, at vi bliver bekræftet i, at vi er på rette vej. Der har ikke været panik på, siger Daniel A. Pedersen.

Også Pedersens makker på den centrale midtbane Jens Jønsson kalder det en forløsning for AGF-truppen. Han mener, at AGF har fortjent bedre resultater i de seneste mange kampe, hvis man ser på, hvordan holdet har spillet.

Glad Staff: Vi arbejder for hinanden

- Vi har i mange kampe spillet godt, hvor vi ikke har fået resultaterne. Mod FC Nordsjælland var vi heldigvis kyniske på vores chancer og i forsvaret, og det er måske det, vi har manglet, siger Jens Jønsson.

Fredag venter der en udekamp mod Hobro, og den kamp kalder AGF's kreatør Kim Aabech for en lille finale, hvor AGF kan tage et stort skridt væk fra bundkampen.

- Det bliver en lille finale, og sejren mod FC Nordsjælland har givet os rigtig meget selvtillid, så det bliver en spændende kamp.

- Vi har lukket mange mål ind, og det har vi talt meget om på det seneste. Vi viste mod FC Nordsjælland, at vi ikke var blege for at cleare bolden, og den stil skal vi fortsætte mod Hobro, siger Aabech.

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 17.47.44

playAarhus Universitetshospital laver forsøg med hjemme-coronatest

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 21.05.06

play Uenighed om regeringens kritik af langsomme lyntest: - Det er svært at gøre det hurtigere, end vi allerede gør

Skærmbillede 2021-01-21 kl. 19.45.37

Stor uenighed blandt politikere om oversvømmelser - kroejer står i midten og venter

20141217-173032-A-1920x1920we

play Ny rapport viser: Passiv rygning fra e-cigaretter skader

P-skilte_Ørneredevej_1-01[2]

Marselisborgskovene får nye p-regler - nu er det slut med at parkere i vejsiden

Hjemløs gade hus forbi

Smitten banker på hos østjyske hjemløse: - De skal vaccineres nu