AGF vil holde mindefest for Bamse

Fodboldklubben AGF vil minde afdøde Flemming Bamse Jørgensen ved klubbens første hjemmekamp i 1. division

Det kan være, AGF-spillerne kommer løbende ind med navnet "Bamse" på ryggen, når klubben spiller sin første forårskamp i 1. division i marts. AGF ønsker at markere og minde den afdøde musiker og sanger Flemming Bamse Jørgensen.

- Vi har endnu ikke lagt os fast på, hvad der skal ske. Men det er helt sikkert, at det vil blive markeret, siger kommunikationsmedarbejder Bo Jensen, AGF, til politiken.dk

Flemming Bamse Jørgensen, som var en stor fan af AGF, afgik ved døden nytårsnat i en alder af 63 år. Ud over forslaget med at trykke navnet "Bamse" på spillernes trøjer, er en anden idé at lægge blomster på sangerens faste plads på AGF's stadion, NRGi Park.

Fansene i AGF ønsker også at hylde Flemming Bamse Jørgensen og foreslår, at der bliver holdt et minuts stilhed, når AGF åbner forårssæsonen den 20. marts på hjemmebane mod Hobro.

- Vi har spurgt klubben om et minuts stilhed i forbindelse med årets første turneringskamp, og det regner vi med går igennem, siger formanden for AGF's fanklub, Jan Jensen.

IMG_5262

Magnus har 114 ghettoblastere i sin stue

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

politibil

Efter flere skudepisoder i Aarhus: Politiet genindfører to visitationszoner

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste