AGF uden Daniel A. Pedersen

Daniel A. Pedersen er ikke med mod FC København

Foto: AGF

Når AGF på søndag tager til København for at møde FCK, bliver det uden Daniel A. Pedersen.

Midtbanespilleren døjer fortsat med den forstrækning, han pådrog sig i sidste uge, og er derfor ikke blevet klar til kampen.

- Det går fremad. Jeg trænede lidt sammen med holdet i går (fredag, red.), og jeg har været inde i et godt forløb de seneste dage uden gener. Men jeg skal passe lidt på, for hvis jeg kommer i kamp for hurtigt, kan senen blive revet over, og så koster det flere uger på sidelinjen, siger Daniel A. Pedersen til tv2oj.dk.

Se: Gratis billetter revet væk

Midtbanespilleren, der skiftede til AGF fra Silkeborg IF denne sommer, håber dog at blive klar til AGFs kamp på fredag mod Esbjerg fB på Ceres Park.

- Jeg skulle gerne begynde at træne helt med sammen med de andre fra midten af næste uge, og forhåbentlig får jeg lov at spille mod Esbjerg, siger Daniel A. Pedersen, der også så AGFs kamp mod AaB i sidste weekend fra sidelinjen på grund af skaden.

AGF-træner Morten Wieghorst kan til gengæld glæde sig over, at Mate Vatsadze igen er klar til kamp.

AGF-træneren har udtaget følgende 19 spillere til kampen mod FC København, der spilles i Parken i morgen, søndag, klokken 18.00.

1. Steffen Rasmussen

2. Dino Mikanovic

5. Alexander Juel Andersen

6. Daniel Christensen

7. Stephan Petersen

8. Jeppe Kjær

9. Danny Olsen

10. Kim Aabech

11. Jesper Lange

14. Ahmed Yasin

16. Jens Jønsson

17. Oskar Buur

18. Josip Elez

20. Elmar Bjarnason

21. Mate Vatsadze

22. Davit Skhirtladze

25. Adrián López

26. Morten Nordstrand

31. Thomas Hagelskjær

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, vender tilbage på tirsdag klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor der igen bliver stillet skarpt på de østjyske fodboldklubber.