AGF ude af pokalturneringen

Smed føringen mod 1.divisions-hold

Med et 3-2-nederlag på Lyngby Stadion, er AGF ude af årets pokal-turnering.

Kim Aabech scorede sejrsmålet på Lyngby Stadion, da han 10 minutter før tid passerede Emil Ousager, der havde fået chancen i AGF-målet i stedet for det sædvanlige førstevalg, Steffen Rasmussen.

To hurtige mål

Kampen fik en forrygende indledning med to scoringer inden for de første otte minutter.

Først bragte den lange angriber Patrick Mortensen Lyngby foran, men jublen havde knapt lagt sig blandt de 1322 tilskuere på Lyngby Stadion, før David Devdariani havde udlignet til 1-1.

Kort før pausen så alt ud til at gå som forventet, da Mate Vatsadze tilkæmpede sig et straffespark, som Martin Jørgensen udnyttede til aarhusiansk 2-1-føring.

Smed føring efter pausen

Ni minutter efter pausen udlignede Patrick Mortensen med sin anden scoring, inden talentfulde Yussuf Poulsen lagde op til Kim Aabechs sejrsmål, der sendte 1. divisionsholdet på sejrskurs.

I slutminutterne kastede gæsterne alt frem i en sidste desperat satsning, men det var Lyngby, der fik de store chancer og flere gange var hjemmeholdet ved at straffe AGF'erne.

Det blev dog ved 3-2, og det er formentlig også alt rigeligt for Lyngby, der dermed er klar til kvartfinalen, mens AGF rejser hjem med røde ører.