AGF-træner: Vi manglede kvalitet

Morten Wieghorst erkender, at AGF'erne ikke var gode nok mod Viborg. Han savnede kvalitet over hele linjen

AGF led et nederlag til medoprykkerne fra Viborg, da det blev til 0-1 på udebane fredag aften i Superligaen i fodbold. Træner Morten Wieghorst savnede kvalitet i det, hans spillere leverede på banen.

- Vi manglede kvalitet med bolden, og det blev meget godt symboliseret af de bolde, som vi umotiveret smider ud over baglinjen. Vi havde generelt dårlig kvalitet i pasningsspillet, og det var bare ikke godt nok i dag, siger Morten Wieghorst

- Vi må selvfølgelig også rose Viborg for, at de fik låst vores spil. De kom med mere fysik, og kampen blev for meget på deres præmisser.

AGF kom bagud igen

Kampen blev ifølge Morten Wieghorst ikke lettere af, at man endnu engang kom bagud. Og så undrer det ham, at man ikke formåede at bygge videre på sidste uges præstation.

AGF taber på udebane til Viborg

- Det blev et bjerg, vi skulle bestige, da vi kom bagud. Vi har tidligere vist, at vi er i stand til at komme tilbage, men det gik ikke i dag, siger han.

- Det er forbløffende, at vi ikke var bedre på bolden i dag, da vi kommer fra en kamp i sidste uge, hvor vi var rigtig dygtige med bolden.

Jens Jönsson er enig med sin træner, og han er især bekymret over, at gæsterne ikke formåede at spille sig frem til en reel målchance.

- Vi fik ikke fulgt vores gameplan, og derfor blev kampen meget på deres præmisser. Vi kunne ikke få spillet til at hænge sammen. De kom godt ud, og de rev os fra hinanden i første halvleg, siger Jens Jönsson.

- Der var masser af fejl at tage fat på i dag. Vi kunne ikke ramme hinanden, og det er bekymrende, at vi ikke skabte en reel målchance.

- Vi må kigge indad, og vi bærer alle et ansvar for, at præstationen ikke var bedre i dag.

AGF mangler nu en enkelt kamp i efterårssæsonen. Den spilles på fredag, hvor holdet hjemme i Aarhus tager imod FC Midtjylland.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer