AGF-træner med luksusproblem

Alle mand klar til kamp

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Den aarhusianske fodboldklub AGF møder søndag Brønshøj i NordicBet Ligaen, og for en sjælden gangs skyld har AGF-træner Morten Wieghorst en skadesfri trup at vælge ud fra.

- Det er dejligt, at det lysner på skadesfronten. Alle spillere kan deltage i træningen. Stephan Petersen, Andreas Laudrup og Marcus Solberg er igen klar til at spille, og også David Devdariani træner med. Som træner vil man selvfølgelig altid gerne have flest mulige spillere til rådighed, og det er kun dejligt, at jeg har positive problemer, når jeg skal sætte holdet, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

AGF spillede i sidste weekend 2-2 mod FC Roskilde i i den første runde af NordicBet Ligaen.

- Vi har arbejdet med vores spillestil og kørt videre efter den plan, vi har lagt. Ikke nogen revolutioner, men fortsat fokus på at blive dygtigere til vores spillestil. Vi har selvfølgelig evalueret kampen mod FC Roskilde og understreget over for spillerne, at vi ikke skal give os selv sådan en start på kampen igen. Men vi har også rost dem for at komme tilbage i kampen. Det var ikke en nem opgave, men de viste fin moral, og det skal vi også tage med, siger Morten Wieghorst.

Han har udtaget 18 spillere til udekampen mod Brønshøj. Den kan spilles i dag, søndag, klokken 15.50.