AGF-træner får lang kontrakt

Peter Sørensen indgår aftale til 2016

AGF er blevet enig med klubbens cheftræner, den 39-årige Peter Sørensen, om at forlænge kontrakten til 2016.

Dermed kvitterer klubben for Peter Sørensens indsats, der har bragt klubben tilbage i Superligaen.

- Jeg er meget begejstret for, at jeg får mulighed for at blive i AGF og på så lang en aftale, som i denne verden er meget udsædvanlig. En så lang horisont giver os mulighed for at fortsætte ad den sti, vi fra starten har fulgt, og som har betydet, at vi har fået skabt en god kultur på holdet og et godt fundament for at udvikle os og levere endnu bedre , siger Peter Sørensen.

Ser frem til tæt parløb
Sportschef Brian Steen Nielsen ser frem til et fortsat tæt parløb med cheftræneren.

- Peter har vist, at han har store evner og ambitioner som træner, og det er glædeligt, at AGF i mange år endnu får gavn af hans kvaliteter. Han har formået at skabe en konkurrencedygtig spillestil og har leveret den robusthed og sikkerhed, som vi havde behov for, da han blev tilknyttet i 2010. Peter har de fodboldfaglige, ledelsesmæssige og menneskelige kvaliteter, der er nødvendige i dette job, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

Peter Sørensen har indtil videre stået i spidsen for AGFs førstehold i 54 kampe. Det er det blevet til 31 sejre, 16 uafgjorte og 7 nederlag.