AGF-træner efter nederlag: Klasseforskel

Morten Wieghorsts tropper kom ikke frem til mange chancer og tabte klart med 0-2 i Herning

Der var ingen undskyldninger fra AGF-træner Morten Wieghorst efter 0-2 nederlaget til FC Midtjylland søndag. Trods en jævnbyrdig start på kampen, kom hjemmeholdet FC Midtjylland foran 1-0 efter en halv times spil, og efterfølgende havde AGF kun meget få chancer, der kunne lægge pres på modstanderen.

Men det havde AGF-træneren også forventet inden kampen.

- Det vidste jeg godt på forhånd. Hvis du analyserer FC Midtjylland vil du se, at de har lukket tre mål ind, og to af dem har været fantastiske mål.

- De giver ikke ret mange chancer til modstanderne, og det var også derfor, vi startede kampen med den formation, vi gjorde, siger Morten Wieghorst til Ritzau.

Plan lykkedes ikke

Til gengæld lykkedes planen om ikke at komme bagud i første halvleg ikke.

- Der var klasseforskel i dag. Vi mødte en rigtig stærk modstander, den stærkeste i Danmark netop nu, siger Morten Wieghorst.

AGF er nu uden sejr i otte kampe i Superligaen, men har fået tilkendt tre point på skrivebordet, da Hobro benyttede en ulovlig spiller.

Endnu et nederlag til AGF: Tabte til FC Midtjylland på udebane

- Folk er ikke nedtrykte efter i dag. Vi kunne mærke, at vi mødte en god modstander, og vi gav alt. Hvorfor skulle vi være nedtrykte? Vi mangler en sejr i Superligaen, og det er vi ikke glade for, men der er ingen grund til at være nedtrykt, siger Morten Wieghorst.

Midtbanemanden Daniel A. Pedersen havde en vanskelig kamp på den centrale midtbane, hvor han sammen med resten af holdet kom i menneskehænder.

- Vi kan godt se, vi er et stykke fra toppen af den her liga. Det var svært. De lagde stort pres på os, og vi gav for mange dødbolde væk, som vi ved, de er gode på, siger Daniel A. Pedersen.

Coronatest gennem næsen

Positivprocent fra lyntest har ligget under én i to uger

Vaccine dosis.

Dansk efterspørgsel på vaccine-rejser til Dubai: - Det er helt absurd

Float Studio

Lukket fire gange af politiet: Nu forklarer ejer, hvorfor han bryder coronareglerne

Huset Nyvang

playHer er handlingsplanen, der skal få styr på skandaleramt plejehjem

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé