AGF-spillere: Fyring kommer som et chok

Morten Wieghorst er med øjeblikkelig virkning fyret som træner i AGF - en beslutning der chokerer spillertruppen

04:55

1 af 2

Ingen i truppen havde set det komme. Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra AGFs spillere ovenpå nyheden om, at Morten Wieghorst er fyret som træner.

- Det kommer som et chok for mig. Jeg ved endnu ikke mere præcist om grunden, men det får vi at vide på et møde om en halv time. Personligt har jeg været rigtig glad for Morten, som jeg også har haft som træner før, siger kantspilleren Stephan Petersen.

Morten Wieghorst er færdig som træner i AGF

Han har arbejdet sammen med Morten Wieghorst tidligere i FC Nordsjælland, og begge steder har træneren formået at få det optimale ud af den energiske kantspiller.

- Jeg synes, at man har kunnet se på mit eget og holdets spil, at det har gået i den rigtige retning. Vi er blevet et bedre hold, mener Stephan Petersen.

Ikke rar nyhed

Heller ikke Jens Jønsson havde set afskedigelsen komme.

- Resultaterne har været mindre prangende gennem en længere periode, men al ansvaret ligger ikke hos Morten. Han har nok været offer for succesen i starten af sæsonen, som har fået forventninger skruet op, fortæller Jens Jønsson.

Han synes samtidig, at pointhøsten og placeringen i tabellen er acceptabel. AGF har 21 point efter 18 kampe og 12 point ned til nedrykningsstregen.

- Derfor kommer fyringen da også som en overraskelse, siger Jens Jønsson.

Sportschef Jens Andersson, adm. Direktør Jacob Nielsen og bestyrelsesformand Lars Fournais har indkaldt til pressemøde kl. 15, hvor de vil uddybe beslutningen om at fyre Morten Wieghorst.

I videoen øverst på siden kan du se et interview med AGF-spillerne Daniel Christensen, Danny Olsen, Jens Jønsson og Daniel A. Pedersen.