AGF-spiller båret på banen

Se, hvordan de aarhusianske spillere havde det til træning dagen efter, at oprykningen kom i hus

05:17

1 af 2

Det var en hård opgave for nogle af AGF-spillerne, at skulle møde til træning her til formiddag.

I går aftes sikrede holdet sig oprykning til Superligaen efter, at Lyngby Boldklub tabte til Vejle Boldklub, og det betød fejring søndag aften.

Spillerne fejrede oprykningen ved at tage ud at spise og få lidt vådt til ganen. Nogle måske mere end andre.

I hvert fald var vejen til træningsbanen i dag lidt længere for AGFs Jens Jønsson, som derfor endte med at blive båret af flere af sine medspillere.

- Hvis man er konge om natten, må man også være konge om dagen. Man må kunne gøre begge dele, men det så ikke ud til, at Jønne (Jens Jønsson, red.) var klar på det i dag, lød det umiddelbart fra anfører Steffen Rasmussen.

Oprykning eller ej - AGF-spillerne skulle til træning denne tirsdag. Langt de fleste kunne dog godt finde vej på egne ben:

- Når man rykker op, så skal man også fejre det, selvom det var mandag, siger Jeppe Kjær til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AGF mangler fortsat at spille to kampe i NordicBet Ligaen. Hvis Lyngby havde vundet over Vejle, kunne AGF selv have afgjort oprykningsdramaet på lørdag, hvor netop AGF og Lyngby mødes i Aarhus.

At det var Lyngby, som allerede i går afgjorde AGFs skæbne, gør dog ikke glæden mindre, lyder det sammenstemmigt fra flere af spillerne:

- Sådan nogle kampe er altid sjove at spille. Nu har kampen måske ikke den samme nerve, men vi vil stadig gå efter sejren, siger Jeppe Kjær.

Du kan se, hvordan det så ud, da Jens Jønsson i dag blev båret på banen i videoen øverst i artiklen. Her kan du også se interviews med Steffen Rasmussen, Jeppe Kjær og Stephan Petersen.