AGF skriver kontrakt med ungt talent

Forsvarsspiller Emil Christensen har senest repræsenteret Vejle Boldklub

AGF har sikret sig underskrift på en stort forsvarstalent, da klubben tirsdag har lavet en aftale med 18-årige Emil Christensen.

Emil Christensen har et halvt år tilbage som U19-spiller, men da det er muligt at bruge to U20-spillere på U19-holdet, vil han også efter sommerferien kunne indgå på dette hold.

- Vi har lavet en ungdomskontrakt med Emil indtil sommer, og derefter overgår han til en lærlingekontrakt, som betyder, at han er 3.års U19-spiller og har mulighed for at spille U19-, reserveholds- og førsteholdskampe alt afhængig af, hvor godt han gør det. Det er meget præstationsbetinget, og det er det, vi gerne vil have frem i vores talentudvikling. Man skal gøre sig fortjent til de store oplevelser, siger talentchef Anders Madsen til klubben hjemmeside.

Fra FC Midtjylland til Vejle Boldklub

Emil Christensen startede med at spille fodbold i Nørre Snede, hvorefter turen gik videre til FC Midtjylland, dernæst AC Horsens og senest Vejle Boldklub. Det er de sportslige udfordringer, der har fået ham til at tage skridtet videre til AGF.

Avis sender Duncan hjem til AGF

- Jeg ser nogle gode perspektiver i AGF - også for min egen udvikling. Specielt det træningsmiljø, som jeg kan få lov til at indgå i, og de trænere, der er i klubben, har vægtet højt for min beslutning. Jeg kender Anders Madsen fra min tid i Horsens og sætter stor pris på det, han står for, siger Emil Christensen, der ikke er i tvivl om, hvad det næste halvandet år i AGF skal føre til, siger han til klubben hjemmeside.

- Det skal ende ud med, at jeg får debut for Superliga-holdet. Der er et stykke vej endnu, det ved jeg godt, men det er en stor motivation for mig, lyder det målbevidst fra den nye AGF'er.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

Grenaa-Anholt Færgefart

play Skibet er ladet med vacciner: Lige nu får øboere stikket

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

Køreskole

Køre- og teoriprøver er indstillet frem til 7. februar