AGF skriver kontrakt med 19-årig russer

AGF har indgået en treårig aftale med den 19-årige forsvarsspiller Dzhamaldin Khodzhaniazov

De danske kommentatorer bliver udfordret, når AGF på et tidspunkt giver debut til klubbens seneste indkøb, Dzhamaldin Khodzhaniazov, fra Rusland.

AGF meddeler mandag aften, at man har skrevet en treårig kontrakt med den russiske U21-landsholdsspiller, der kommer til Østjylland fra de russiske mestre Zenit Skt. Petersborg.

- Jeg har gennem længere tid haft Dzhamaldin på min liste og blandt andet set ham for det russiske U19- og U21-landshold. Det er en spiller, som større klubber end AGF har vist interesse for, men jeg er glad for, at han i sidste ende besluttede at skifte til AGF, siger sportschef Jens Andersson i en pressemeddelelse.

Officielt: Emil Nielsen ny mand i AGF

- Det er en spiller, der har et stort udviklingspotentiale, men som også her og nu har kvaliteterne til at spille med om en startplads, fortsætter sportschefen.

Trods sine blot 19 år har Khodzhaniazov allerede optrådt syv gange for Ruslands U21-landshold, men trods høje forventninger skal han givetvis gennem en tilvænningsperiode.

- Det er naturligvis en stor omvæltning for ham, men han er moden af sin alder, og jeg er overbevist om, at han hurtigt vil falde til i AGF og Aarhus og blive en gevinst for klubben, siger AGF-sportschefen.

Efter planen ankommer den nye forsvarsspiller til Aarhus på onsdag og har sin første træningsdag torsdag klokken 10.30 på Fredensvang.

Sne Molsbjerge

Snevejr rammer dele af Danmark onsdag - her kan der falde mest

lashes

play Kirsten blev fuppet af Copenhagen Lashes: - Det er noget svineri

20210105-152010-L-1920x1280we

Den britiske coronavariant er i vækst, siger Heunicke

Oustruplund ved Kjellerup

playUnik historisk ejendom til salg til spotpris - få en højskole med

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget