AGF siger farvel til syv spillere

Se, hvem der ikke længere er at finde i den hvide trøje efter denne sæson

Med oprykningen til Superligaen i hus, er det nu tid til at gøre status i AGF.

I dag melder klubben ud, at man indtil videre må vinke farvel til syv spillere, som ikke længere vil være at finde i truppen i næste sæson.

Der er tale om Kasper Povlsen, Arthur Sorin, David Cortés, Marcus Solberg, Darnel Situ, Andreas Laudrup og David Devdariani.

Se også: Povlsen har fundet ny klub

Flere af spillernes afsked med klubben har tidligere været meldt ud og kommer derfor ikke som en overraskelse.

I sidste uge blev det officielt, at Kasper Povlsen skifter til Hobro IK og Marcus Solberg bliver ny angriber i nedrykkerne fra Silkeborg IF.

Derudover meddeler AGF, at Arthur Sorin har ikke fået forlænget sin kontrakt, mens David Devdariani har været hårdt ramt af skader:

- De har alle været en vigtig del af truppen og bidraget til, at vi har opnået vores mål for sæsonen. Der er forskellige forhold, der gør, at vi tager afsked med dem, nu hvor deres kontrakter udløber. Nogle har været meget skadet, mens andre har valgt at søge nye udfordringer, siger cheftræner Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

Se også: Laudrup indstiller karrieren

For Andreas Laudrups vedkommende var det en ledbetændelsessygdom, der spændte ben for drømmen om en karriere som fodboldspiller. Han fortalte i begyndelsen af maj, at han var nødsaget til at indstille sin karriere.

Afskeden med de syv spillere betyder, at AGF nu skal på udkig efter nye forstærkninger til deres kommende Superliga-trup:

- Vi er godt i gang med at se på, hvordan vi skal blande kortene til næste sæson. Det er et arbejde, der har stået på de seneste måneder, og det giver naturligvis nogle muligheder og et solidt råderum med de syv afgange. Det er vores ambition at have truppen til den kommende sæson i Superligaen på plads så hurtigt som muligt, men modsat vil vi heller ikke forhaste os. Det vigtigste er, at det er de rigtige spillere, vi får til AGF, siger sportschef Jens Andersson.

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen

Skærmbillede 2021-02-28 kl. 15.01.43

play Forpremiere: Ny serie følger familie, der har købt en hel zoo

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er