AGF sælger spiller til OB

Mikkel Kirkeskov rykker til Fyn

Foto: Ole Nielsen

Fodboldklubben AGF har solgt 22-årige Mikkel Kirkeskov til OB.

Mikkel Kirkeskov har trods sin unge alder allerede spillet 105 kampe i den hvide trøje, men den bliver nu bliver skiftet ud med de fynske striber.

AGF-direktør Jacob Nielsen betegner salget som en god handel for AGF.

- Med tilgangen af Daniel Christensen og Nicolai Johannessen synes vi, at vi er godt garderet på positionen som venstre back, og da vi samtidig har fået en god pris af OB kombineret med, at Mikkels kontrakt udløber om mindre end et år, har vi samlet set vurderet, at det er en god aftale for os. På AGF's vegne vil jeg gerne takke Mikkel for hans indsats for klubben, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i den videre karriere, siger Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Mikkel Kirkeskov skiftede til AGF fra VRI tilbage i 2005, og han fik debut for førsteholdet i 2010.

- Jeg har været glad for min tid i AGF. Det er her, jeg har fået en stor del af min fodboldopvækst og er slået igennem som fodboldspiller. Jeg har meget at takke AGF for - ikke mindst de medspillere, trænere og ledere, jeg har haft med at gøre. Men efter mere end ni år i klubben føler jeg dog også, at jeg har behov for nye udfordringer, og her ser jeg OB som en god mulighed for mig. Jeg ønsker AGF alt det bedste - og forhåbentlig mødes vi næste år i Superligaen, hvor AGF bør være, siger Mikkel Kirkeskov.

Mikkel Kirkeskov blev i 2013 udtaget til Liga-landsholdets tur til USA, og han er også blevet udtaget til A-landsholdet en enkelt gang dog uden at komme i kamp.

Mikkel Kirkeskov har skrevet under på en treårig aftale med fynboerne.