AGF på rov i Randers FC: "PC" bliver chefscout i Aarhus

Peter Christiansen starter i AGF 1. marts

Det er kun 17 dage siden, at Peter Christiansen sagde sit job som sportschef i Randers FC op. Men nu har han allerede fået et nyt.

Fra 1. marts bliver han chefscout i AGF og skal være med til at styrke hele scounting-området i den aarhusianske superligaklub.

- Siden jeg sagde op i Randers, har jeg fået henvendelser fra flere interesserede klubber, men AGF's tilbud var med det samme ét, jeg gerne ville høre mere om. Jeg er blevet præsenteret for et ambitiøst og seriøst projekt af Jens Andersson, og på baggrund af de samtaler, vi har haft, føler jeg mig klædt godt på til den rolle, AGF har tiltænkt mig, siger Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til i tæt samarbejde med Jens Andersson, Glen Riddersholm og resten af trænerstaben at være med til at finde de spillere, der i årene fremover skal tegne AGF's hold og indfri klubbens sportslige og økonomiske målsætninger, siger Peter Christiansen.

Sportsdirektøren forlader Randers FC

Peter Christiansen starter i sit nye job i AGF 1. marts 2016, og han skal være med til at styrke hele scounting-området.

- Vi har været på udkig efter en dygtig og hårdtarbejdende chefscout, som har vist, at han kan spotte de rette spillere, og som også bringer en stor viden med sig om de forskellige markeder. Det lever "PC" til fulde op til. At han derudover har erfaring med at arbejde som sportschef, ser jeg som en klar fordel, og det er lidt af et scoop, at vi i AGF nu får glæde af hans kvaliteter, siger sportschef Jens Andersson.

Nedenfor kan du se TV2OJs tv-indslag fra 1. december, hvor Peter Christiansen meddelte, at han stopper i Randers FC: