AGF møder Hobro i "lille finale"

Med en sejr kan holdet tage et vigtigt skridt væk fra bundkampen

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Da AGF og Hobro sidst mødte hinanden, gik kampen som bekendt over i historiebøgerne. Ikke på grund af spillet på banen, men på grund af efterspillet.

Trods en 2-1 sejr til Hobro, viste det sig efterfølgende, at hjemmeholdet havde brugt en spiller ulovligt, og derfor blev AGF efterfølgende tildelt de tre point.

Det skrivebordsnederlag sidder stadig i benene på Hobro-spillerne, så mandskabet vil være ekstra tændt og revanchelystent, når AGF kommer på besøg i aften.

"En lille finale"

Det er dog ikke kun Hobro-spillerne, der er ekstra tændte, for vinder AGF over Hobro, så kan holdet tage et vigtigt skridt væk fra bundkampen.

- Det bliver en lille finale, og sejren mod FC Nordsjælland har givet os rigtig meget selvtillid, så det bliver en spændende kamp, lød det fra AGF's kreatør Kim Aabech efter kampen mod FC Nordsjælland.

- Vi har lukket mange mål ind, og det har vi talt meget om på det seneste. Vi viste mod FC Nordsjælland, at vi ikke var blege for at cleare bolden, og den stil skal vi fortsætte mod Hobro, siger Aabech.

Hobro-boss kritiserer AGF efter afgørelse

I aftenens kamp må AGF undvære Daniel A. Pedersen, der afsoner en spilledags karantæne. Til gengæld er Danny Olsen atter til disposition. Dino Mikanovic, der måtte udgå af kampen mod FC Nordsjælland, har meldt sig klar og er en del af truppen.

Derimod er Elmar Bjarnason fortsat ukampdygtig på grund af en forstrækning i forlåret.

For Hobro bliver kampen mod AGF den første med den nyudnævnte cheftræner Lars Justesen i spidsen, da Jonas Dal skiftede til Esbjerg tidligere på ugen.

Kampen spilles på DS Arena kl. 18.00.