AGF-koryfæ tilbudt job hos sin italienske klub

Martin Jørgensen skal være Fiorentinas ambassadør og scout i Nordeuropa, hvis han altså takker ja til jobtilbuddet

Det har aldrig været nogen hemmelig, at den tidl. AGF-profil Martin Jørgensen er tæt knyttet til den italienske klub Fiorentina, som han i en årrække tørnede ud for. Nu kan han igen ende i klubben, som har tilbudt ham et job som ambassadør.

- Jeg har ikke sagt endeligt ja til noget endnu, men jobbet går ud på, at jeg skal være Fiorentinas repræsentant til lodtrækninger og i forskellige sammenhænge. Derudover skal jeg scoute spillere for klubben i Skandinavien og Nordeuropa, fortæller Martin Jørgensen til tv2oj.dk.

Det lyder da spændende, men hvis de forventer, at jeg som scout ser samtlige danske superligakampe, U17- og U19 kampe, så er jeg ikke den rette

Især den sidste del er et af de mere uvisse elementer i jobbet, hvis usikkerhed gør, at Martin Jørgensen endnu ikke har takket ja.

- Det lyder da spændende, men hvis de forventer, at jeg som scout ser samtlige danske superligakampe, U17- og U19 kampe, så er jeg ikke den rette. Hvis det i stedet bliver sådan, at jeg får en given opgave, hvor jeg skal følge en bestemt spiller gennem en periode, kunne det være mere mig

Når nok til enighed

At den tidl. landsholdsspiller overhovedet er kommet i betragtning til et job i Fiorentina, ser han ser som en stor ære.

- Den direktør, som var der, dengang jeg spillede, er nu tilbage, og fra klubbens side har der været et ønske om at tilknytte en tidl. spiller. At valget så er faldet på mig er selvfølgelig et skulderklap, og det betyder jo, at jeg har efterladt et godt indtryk også uden for banen, siger Martin Jørgensen.

Inden for den nærmeste fremtid skal de to parter mødes igen og blive enige om en aftale.

- Jeg tror, at vi begge er villige til at strække os langt for at nå til enighed, slutter Martin Jørgensen.

Martin Jørgensen nåede seks år i Fiorentina som aktiv fodboldspiller.     

04:18

Martin Jørgensen har en stor fan fra Japan, der for nylig var i Aarhus for at se AGF og møde sit store idol. 

Luk video