AGF kigger opad i tabellen

Holdet er stærkere end i efteråret

02:22

1 af 2

Trods skader i angrebet mener AGF-træner Peter Sørensen, at holdet står stærkere rustet end i efteråret, og han kigger mere op end nedad i tabellen.

- Jeg synes, vi er stærkere. Vi har lagt oven på vores spil, og vores hold er blevet bredere. De spillere, der har været i periferien, er kommet nærmere kernen af holdet. Der er hårdere kamp om pladserne end nogensinde.

- Nogle spillere er vokset i takt med, at der har været et par stykker ude, som vi havde troet skulle spille. Det er derfor, vi har en trup på 20 og ikke 15-16 stykker, siger Peter Sørensen.

AGF er forberedt på at erstatte de rutinerede angribere med typer som veteranen Søren Berg, unge Aron Johansson og nyindkøbet Osama Akharraz, der alle har gjort det godt i opstarten.

- Vi har haft gode resultater i vores træningskampe, og der har været gode præstationer fra dem, der har spillet.

- Aron Johansson spillede en hel del kampe i efteråret, men scorede ikke så frygteligt mange mål. Han har scoret i vores træningskampe og set godt ud. Osama har også gjort det godt, påpeger AGF-træneren.

En lun femteplads
AGF er lige nu placeret på en lun femteplads med seks point op til nummer to, lørdagens modstander FCN, som i foråret kan jagte FC København på førstepladsen, der er yderligere fire point foran.

- Der er ekstremt hård kamp om placeringerne i Superligaen. Men FCK er jo ikke stukket længere af sted, end at FC Nordsjælland kan fange dem relativt hurtigt.

- På den anden side har FCN kun seks point ned til os på femtepladsen, og det er jo også til at nå. Så der er ikke noget, der er givet endnu, selv om FCK og FCN er kommet bedst ud af efteråret, siger Peter Sørensen.

Angrebet i AGF er hårdt ramt. Flere af østjydernes bedste offensive kræfter når ikke at blive klar til forårspremieren i Superligaen på lørdag hjemme mod FC Nordsjælland.

Søren Larsen er ude med en skade. Det samme er nyindkøbet Morten Moldskred. Peter Graulund og David Devdariani er også ukampdygtige.