AGF jagter første sejr i fem forsøg

AGF's sæsonstart har modtaget store roser, men den helt store pointhøst er udeblevet

Nok har AGF spillet fin fodbold og generelt høstet roser for indsatserne efter oprykningen til Superligaen, men kigger man på tallene, ser det knap så prangende ud.

Det er fem kampe siden, at AGF har vundet en kamp i Superligaen. I hvert fald på banen - for AGF kan som bekendt stadig nå at blive dømt som vinder af kampen mod Hobro, der er kommet i fokus på grund af Adama Tambouras manglende spilletilladelse.

Fredag aften gælder det så Sønderjyske, som kommer forbi Ceres Park.

Sønderjyske er indtil videre rækkens 'alt eller intet'-hold, der efter otte runder har tabt fire og vundet fire. Den første uafgjorte er stadig til gode.

Cheftræner Morten Wieghorst efterlyser vilje til sejr.

- Vi skal vise hvor meget, vi gerne vil vinde igen. Jeg synes, vi har haft nogle gode præstationer på det seneste. Inden vores kampe mod Esbjerg og Hobro snakkede jeg om, at vi måske havde givet lidt for mange chancer væk til modstanderne og lukket lidt for mange mål ind, Det har vi absolut fået styr på. Samtidig har vi haft god kontrol på spillet og haft bolden meget, siger Morten Wieghorst til AGF's hjemmeside.

Han peger på Sønderjyskes offensive esser som folk, der skal holdes øje med, hvis kampen skal vindes.

- Vi har spillet to gode kampe, men vi mangler lige det sidste. Vi føler, at vi er på rette vej, men det bliver helt sikkert en svær opgave i morgen, for det er en modstander, der er kommet rigtig godt i gang. De kampe, de har tabt, har været mod top 4-holdene fra sidste sæson. De har til gengæld også fået nogle store sejre, og i Bechmann og eventuelt Dalgaard har de spillere, der er dygtige til at score mål, så vi skal have respekt for de kvaliteter, Sønderjyske har, siger Wieghorst.

Skærmbillede 2021-01-22 kl. 09.15.49

play 2020 slog alle rekorder: Travlhed som aldrig før på genbrugsstationerne

20201123-124830-L-1920x1338we

Britisk variant spreder sig i Danmark

20181016-152953-3-1920x1261we

Ny omfartsvej udvides med et ekstra spor

politimand politibetjent betjent politiet politi uniform politigenre 112

14 sigtet for brud på corona-reglerne

Lige nu
coronatest coronavirus covid-19 test

liveblogUnder 800 nye coronatilfælde igen

politibil

Tog forkert sving i sin bil – pludselig sad 75-årig fast midt på jernbanespor