AGF-helt: En perfekt kamp for os

Kim Aabech scorede to mål for AGF mod FC Nordsjælland. Han hylder holdet for en god præstation i 3-0-sejren

Kim Aabech blev den store helt for AGF, idet han scorede to mål mod FC Nordsjælland søndag, da AGF vandt 3-0.

Målene og sejren var en forløsning for AGF'eren, som ikke havde scoret siden august.

- Det var helt perfekt. Vi holdt målet rent, scorede tre mål og gav fansene en kæmpe oplevelse. Det var dejligt at få vist, hvordan vi også kan spille fodbold.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg fik scoret to mål. Det var dejligt at få hul på bylden igen, men der skal lyde en stor cadeau til hele holdet, som leverede en stærk præstation. Det var en stor kamp af hele holdet, siger Kim Aabech.

Tilfreds cheftræner

Også holdets cheftræner Morten Wieghorst var meget tilfreds med AGF's sejr, som var den første på grønsværen siden tredje spillerunde, hvor man slog Randers.

- Jeg vil hylde holdpræstationen. Vi arbejdede hårdt for hinanden, og spillerne leverede en disciplineret præstation. Vi kunne mærke på spillerne, at de var meget opsatte på at få den her sejr, som vi har længtes efter længe.

Glad Staff: Vi arbejder for hinanden

- Det var enormt vigtigt, at vi kom foran med to. Det er meget lang tid siden, at vi har prøvet det, og det giver altså en tryghed på hele holdet, siger Wieghorst.

AGF tabte for tre uger siden til netop FC Nordsjælland, og derfor var AGF-træneren særdeles tilfreds med, at hans hold havde lært af den kamp.

- Det er meget vigtigt, at man kan lære af sine erfaringer. Vi var langt fra tilfredse med kampen sidst mod FC Nordsjælland, hvor vi spillede langt under standard.

- Derfor er det meget tilfredsstillende, at spillerne har taget tingene til sig og forbedret nogle af de ting, som vi havde talt om.

- Det er vigtigt for de her spillere, at de bevarer troen på, at vi er på vej i den rigtige retning. Jeg håber, at drengene vil nyde sejren et par dage, og så glæder vi os til fredag, siger Wieghorst.

Fredag møder Wieghorsts tropper Hobro på udebane.

Se sejrssangen fra omklædningsrummet i videoen nedenfor:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sejrssang i omklædningsrummet

Tiltrængt, fortjent og overbevisende sejr til AGF!Kom et smut med ned i omklædningsrummet, og hør hvordan spillerne fejrede 3-0 sejren mod FCN

Posted by AGF on 18. oktober 2015

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

Vagn Christensen, Hovedgård Lokalråd

play 46 år uden togstop: Nu intensiverer tidligere stationsby kampen for at få toget tilbage

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent

Skærmbillede 2021-01-27 kl. 14.24.56

Østjysk håndboldklub går nye veje for at give fans en autentisk oplevelse