AGF fyrer Peter Sørensen

Cheftræner får sparket efter ydmygende pokalnederlag

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Superligaklubben AGF har med øjeblikkelig virkning afskediget cheftræner Peter Sørensen.

Fyringen kommer sent samme aften, som aarhusianerne på hjemmebane tabte 1-4 til AaB og dermed blev sparket ud af pokaltureringen.

- Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at ophæve samarbejdet med Peter Sørensen, siger administrerende direktør i AGF Jan Christensen i en pressemeddelelse.

Se: - En skidt præstation

- Vores resultater har over en længere periode været utilfredsstillende, og det er vores vurdering, at selskab og klub er bedst tjent med at skifte cheftræner.

I onsdagens pokalkamp mod AaB var aarhusianerene overmatchet i det meste af kampen - og nederlaget kunne let have været endnu større.

Pokalkampen skulle senere vise sig at være sidste gang, Peter Sørensen stod på sidelinjen på NRGi Park.

Se: Problemer med kommunikation?

Ifølge Jan Christensen skylder AGF dog Peter Sørensen en stor tak for de perioder, hvor spillet og ikke mindst pointhøsten har været bedre.

- Peter kom til AGF i 2010 på et tidspunkt, hvor vi netop var rykket ned i 1. division, og hvor vi sportsligt skulle på ret køl igen. Han lykkedes flot med denne opgave - først med en oprykning til Superligaen og derefter med vores bedste placering i 15 år og kvalifikation til europæisk fodbold, siger Christensen.

- Desværre er udviklingen det seneste år stagneret, og resultaterne har været utilfredsstillende. Derfor har vi efter grundige overvejelser valgt at ophæve samarbejdet.

Assistenttræner Jesper Fredberg overtager indtil videre posten som cheftræner.

Hvad mener du om fyringen af Peter Sørensen? Sig din mening på TV2OJs Facebook-side