AGF får ny økonomidirektør

Dan Jessen bliver ny økonomidirektør i Aarhus Elite A/S, der er selskabet bag AGF

Dan Jessen (t.h.) er ny økonomidirektør i AGF. Foto: AGF

Dan Jessen overtager til sommer posten som økonomidirektør i Aarhus Elite A/S efter Dich Stoffer

Dich stoffer meddelte tidligere på året, at han ønskede at forlade jobbet i Aarhus Elite, da han søger nye udfordringer.

Afløseren bliver 31-årige Dan Jessen, som tiltræder stillingen 1. juli.

- Vi har været gennem en lang og omhyggelig proces, og mange kvalificerede kandidater har budt sig til. Vi har været på udkig efter en ung og energisk person med den rette faglige ballast, og Dan opfylder til fulde de krav til kompetencer og personlighed, vi har opstillet. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med Dan, der får en central rolle i vores ambitioner om at få økonomisk balance og sportslig fremgang til at gå hånd i hånd, siger Jacob Nielsen, der er direktør i Aarhus Elite, i en pressemeddelelse.

Se: Stopper tidligere end ventet

Dan Jessen kommer fra en stilling som økonomichef i Lindberg, og han har tidligere arbejdet for Deloitte.

- Jeg ser Aarhus Elite som en spændende udfordring med en lang række muligheder og synergier. Det er en interessant forandringsproces, der er sat i gang. Et nyt Aarhus Elite med en ny kultur er ved at blive bygget op, og det glæder jeg mig til at blive en del af og sætte mit præg på. Rent fagligt er det også attraktivt for mig, at der er tale om en børsnoteret virksomhed med den kompleksitet, det indebærer, og et andet spændende aspekt ved jobbet er den eksponering, der er i og omkring selskabet, siger Dan Jessen, der er bosat i Hadsten.

Han fortsætter:

- Jeg ser frem til at give mig i kast med de nye udfordringer og sammen med resten af organisationen at udvikle Aarhus Elite i en fortsat positiv retning,

Dan Jessen har en HD i regnskab og er uddannet cand.merc.aud.