AGF-fan inden skæbnekamp: - Hvis de vinder i dag, er alt glemt

Aftenens kamp mellem AGF og Viborg kan afgøre den aarhusianske klubs skæbne i superligaen.

Det har været op ad bakke at være AGF-fan de seneste måneder. AGF har ikke fået en sejr i 12 kampe i streg og med to kampe tilbage af Superligaen, har klubben blot tre point ned til Vejle og nedrykning til 1. division efter sommeren.

quote Jeg bliver ved med at bakke op - også selv hvis de rykker ned.

Niels Rasmussen, AGF-fan

Det ville bestemt ikke være første gang, AGF rykker ned. Siden 2006 er de rykket ned i 1. division tre gange - senest i 2014.

Men der er håb - og det lever i bedste velgående hos Niels Rasmussen, der er kæmpe AGF-fan og er kommet på stadion gennem 43 år.

- Jeg satser på, at det løser sig. Solen skinner og folk er positive, så det kører. En sejr er nok, så lad os håbe, at den kommer i dag, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Han understreger dog, at det ikke har været lige nemt at være AGF-fan på det seneste.

- Men det har jo ikke været prangende de sidste 30 år. Men jeg er trofast, og jeg bliver ved med at bakke op - også selv hvis de rykker ned, griner han.

Inden aftenens kamp ligger AGF lige over nedrykningsstregen. Lige under dem ligger Vejle, som AGF tabte til 1-0 i fredags, og dermed misbrugte de chancen for at sikre sig overlevelse.

Dermed er AGF nu afhængig af at kunne opstøve point i en af de sidste to kampe - medmindre Vejle Boldklub taber deres sidste kamp. Søndag eftermiddag har AGF fået en hjælpende hånd af FC Nordsjælland, fordi de vandt 2-1 over Vejle Boldklub.

- Normalvis er vi ikke særligt vilde med Nordsjælland, men lige i dag går det, siger Niels Rasmussen.

Nu når Vejle Boldklub tabte, så skal AGF bare have ét point i aftenens kamp for at sikre sig overlevelse i Superligaen. AGF spiller mod Viborg søndag aften klokken 20.