AGF-direktør forventer hurtig afgørelse

Hobro IK brugte spiller ulovligt mod AGF

Da Hobro IK fredag besejrede AGF med 2-1 i Superligaen, spillede Adama Tamboura hele kampen på trods af, at spillerens spillercertifikat ved en procedurefejl ikke var blevet overført fra den tidligere klub.

Hobro har erkendt fejlen, som nu behandles af DBU, og AGF-direktør Jacob Nielsen er overbevist om, at det ender med, at AGF får en skrivebordssejr på 3-0.

- Andet vil komme meget bag på mig. Både vi og Hobro er overbeviste om, at spilleren er ulovligt anvendt. Derfor må det ende med, at vi får de tre point. Regler er regler, og de skal følges, siger Jacob Nielsen.

AGF sad på spillet i fredagens kamp, men i det 89. minut scorede den tidligere AGF-spiller, Martin Mikkelsen, til 2-1 til Hobro IK, som dermed vandt kampen.

Stor bommert: Hobro-fejl kan sende sejr til Aarhus

Men nu ser de tre point altså ud til at havne i Aarhus.

- Jeg havde hellere set, at vi havde vundet kampen med 3-0 på banen, men det gjorde vi ikke, men nu får vi så sejren ved skrivebordet, siger Jacob Nielsen, der forventer en hurtig afgørelse i sagen.

- Den, tror jeg, kommer relativt hurtigt, siger AGF-direktøren.

AGF opdagede Hobros Tamboura-fejl

Hvis AGF får de tre point, betyder det, at klubben vil have 13 point, hvilket i skrivende stund rækker til en andenplads i Superligaen.