AGF ansætter mentaltræner

Skal hjælpe klubben til overlevelse i Superligaen

03:54

1 af 2

Syv nederlag i træk har tæret kraftigt på AGF-spillernes selvtillid, og de skuffende resultater har ramt hele truppen og trænerstaben.

Derfor skal AGF-træner Jesper Fredberg ifølge DR Sporten nu arbejde sammen med en mentaltræner med indsigt i krisesituationer i bestræbelserne på at kunne yde en optimal indsats i resten af sæsonen.

Mandag satte Jesper Fredberg netop fokus på det mentale i et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Først og fremmest skal vi rejse os mentalt, fordi det er mentalt hårdt at have tabt så mange kampe i streg, som vi har, lød det fra Jesper Fredberg til TV 2 | ØSTJYLLAND. Du kan se hele det interview i indslaget over artiklen.

Jesper Fredberg forklarer over for TV2 Sporten, hvorfor der skal mentaltræning til at for at løfte det kriseramte bundhold.

- Det er altid med at se på, hvad det er for nogle parametre, man kan skrue på. Og det mentale er nok en af dem, for det kan man relativt hurtigt få en effekt af, siger Fredberg.

- Det er det, vi har brug for nu med den tid, vi har imod os - og jeg håber, at nogle af spillerne vil kunne få noget ud af det. Det kan være, de har nogle små blokeringer, der gør, at de ikke lige toppræsterer, siger han.

Søndag tabte AGF med 0-3 på udebane til Viborg, og det sendte aarhusianerne ned på sidstepladsen i Superligaen.