AGF: Ærgerlig direktør

AGF-direktør Jacob Nielsen er ærgerlig efter gårsdagens resultat mod Skive, men der er ikke grund til at pege fingre

01:31

1 af 2

- Ærgerligt, det er måske det mest rigtige ord at bruge, siger

direktør Jacob Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter 12 minutter af lørdagens kamp mod Skive kunne Kim Aabech bringe AGF foran, men det lykkedes ikke aarhusianerne at øge forspringet. Opgøret endte 1-1.

- Det er sådan, som man har set det hundredvis af gange før. Hvis ikke du formår at score på dine chancer og dermed lukke kampen, som jeg synes, ville have været fuldt fortjent, så sidder man lige præcis i halvlegen og siger, at der kun skal et mål til, siger Jacob Nielsen.

Se: AGF kiksede oprykningen

Med et brag af et langskud kunne John Dyrring fra Skive efter en lille time sparke bolden i mål og derved udligne til 1-1, som blev kampens resultat.

- Der er ikke noget med at pege fingre eller noget andet, det er bare med at komme op på hesten igen, og det hårde arbejde det skal fortsætte, siger direktøren.

Tror I stadig på det?

- Ja, det gør vi absolut, og havde der været seks point den anden vej, så havde vi også troet på det, ellers så skal man ikke være i sport, hvis man ikke gør det. Vi står i en absolut gunstig situation, siger Jacob Nielsen.

Hvis Lyngby og Vendsyssel fortsætter deres sejrsstimer i deres respektive kampe søndag og mandag, betyder det, at AGF kun har to chancer tilbage.

Først venter der en svær udekamp mod netop Lyngby og til sidst en hjemmekamp mod AB.

Se hele interviewet med Jacob Nielsen i videoen øverst på siden.