Afviser ikke et comeback

Laura Hay er ikke færdig i politik

07:44

1 af 2

Fredag den 1. februar var der skiftedag på rådmandskontoret for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune. Venstremanden Bünyamin Simsek overtog posten som rådmand efter partifællen Laura Hay, som forlader politik ved det kommende valg.

Men helt færdig med politik er Laura Hay næppe. I et længere interview med TV 2 | ØSTJYLLANDs Søs Kjeldsen i Go' Aften Østjylland bekender Laura Hay, at der sagtens kan lure et politisk comeback ude i fremtiden:

- Jeg har været meget glad for politik og følt mig meget privilegeret ved at have mulighed for at påvirke Aarhus' udvikling og være med til det. Så jeg kan sagtens forestille mig at vende tilbage.

Goddag Simsek - farvel Hay

I den nære fremtid er fokus dog på at få færdiggjort sit speciale på jura-studiet, og målet er dernæst at komme ud på arbejdsmarkedet og arbejde som jurist.

- Jeg vil nødig sætte mig i en situation, hvor jeg gør mig afhængig af politik. Jeg vil gerne sikre mig, at jeg har mulighed for at gøre mig gældende på arbejdsmarkedet de næste 35 år, siger Laura Hay.

Laura Hay var Venstres helt store stemmesluger ved kommunalvalget i 2009, hvor hun med 7.804 stemmer af alle politikere i Aarhus Kommune fik næstflest stemmer.

Se hele interviewet i videoen ovenfor.