Afsked med Århus-direktør

Søger nye udfordringer efter tre år

Det blev til tre år i direktørsædet i Århus Håndbold, men nu vil Henrik Lundorff på jagt efter nye udfordringer.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse her til morgen.

Henrik Lundorff forlader klubben til nytår og begrunder sit stop med, at han timingen nu er den rette til at søge nye veje:

- Der er blevet sat mange gode ting i søen, og derfor synes jeg, det er et godt tidspunk i forhold til en ny, der skal tage over, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND

Hvor Henrik Lundorff nu skal bruge sine evner, ved han ikke endnu. Han fortæller, at han ikke har et konkret job på hånden, men er i dialog omkring jobtilbud.

De nye udfordringer kan derfor ikke udelukkes at skulle findes i vante rammer:

- Det er ikke, fordi jeg er blevet træt af håndbold eller kørt fast i den verden. På nuværende tidspunkt vil jeg ikke udelukke noget.

Århus Håndbold ligger i øjeblikket nummer ni i Herre Håndbold Ligaen. En liga, som i denne sæson er så tæt, at der kun er fire point op til tredjepladsen.

Det ligger endnu ikke fast, hvem der skal overtage pladsen efter Henrik Lundorff. Bestyrelsesformand Jan Børjesson understreger, at klubben vil tage sin tid for at finde den rette afløser:

- Her midt i sæsonen er alle ting jo kørt i stilling, så de dygtige medarbejdere omkring holdet skal nok køre forretningen sikkert videre, indtil vi er på plads med en ny direktør, siger Jan Børjesson i pressemeddelelsen.