Ærkerivaler til fodboldfest

Manchester og Liverpool-fans mødes i Aarhus

Aarhusiansk bar bliver vært for et fan-møde mellem danske Manchester United-fans og danske Liverpool-fans.

Søndag den 1. september klokken 14.30 lyder startfløjtet mellem Liverpool og Manchester United. Selvom Liverpool ligger langt fra Aarhus, så er stregerne kridtet op på sportsbaren Bridgewater i Aarhus, hvor de to fangrupperinger er blevet enige om at lave et fælles arrangement, hvor klubbernes danske fans også vil dyste i en række venskabelige konkurrencer.

- Vi har længe arbejdet på at få et arrangement op at stå, og vi er glade for, at det er lykkes takket være et godt samarbejde med både Liverpools fans og Bridgewater Pub, siger Kasper Borup, der er talsmand for Manchester Uniteds fans i Aarhus.

Også hos Manchester United Scandinavian Supporters Club er man begejstret for, at de to klubbers fans er blevet enige om et venskabeligt event i Aarhus.

- Rivaliseringen er stor mellem de to klubber, og ind i mellem har bølgerne også gået højt. Vi håber, at denne eftermiddag kan være med til at få skabt et godt forhold fansne i mellem, så rivaliseringen holdes på et venskabeligt og humoristisk plan, siger Mads Thyrsted Laursen, der er styremedlem af Manchester United Supporters Club, Denmark.