Ældre par dyrkede sex i frostgrader på Klokkervej

Hvis man gerne vil lave den slags udendørs, skal man finde et afsides sted, lyder det fra politiet

Et ældre par ynder tilsyneladende at dyrke sex i det fri på et grønt område tæt på en børneinstitution i Hasle. Foto: Politi / genrefoto Colourbox

Man ved aldrig, hvornår lysten melder sig.

For to ældre mennesker meldte den sig lige omkring klokken 9 mandag morgen.

Det lyder jo umiddelbart tilforladeligt, men det mindre hensigtsmæssige var, at parret på det tidspunkt befandt sig på et grønt område tæt på en børneinstitution ved Klokkervej i Hasle.

Hvis man gerne vil lave den slags udendørs, skal man finde et afsides sted.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

Det grønne område er efter alt at dømme et yndet sted for de aldrende turtelduer. I hvert fald har anmelderen i sagen forklaret, at han har set parret på samme sted flere gange før.

- Borgeren gjorde opmærksom på, at han igen har set parret i det grønne område, hvor de dyrker sex til offentlig skue, siger kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Cindy og Kasper på 59 og 61 år dyrker sex med fremmede mænd

Østjyllands Politi sendte en patruljevogn til stedet, men da ordensmagten nåede frem, var parret pist væk. 

Det er ikke nødvendigvis ulovligt at dyrke sex i det fri, ligesom det heller ikke er ulovligt at dyrke sex i minusgrader, som det var tilfældet mandag morgen.

Men i tilfældet med de elskovssyge seniorborgere er der dog tale om blufærdighedskrænkelse.

- Det er en konkret vurdering fra gang til gang, men når det sker så offentligt et sted, hvor der kommer så mange folk forbi, så vil der være tale om blufærdighedskrænkelse, fortæller Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Han har derfor et meget konkret råd til andre, der gerne vil komme hinanden lidt ved i det fri.

- Hvis man gerne vil lave den slags udendørs, skal man finde et afsides sted, hvor der ikke kommer andre personer forbi, lyder det.

Læs også Morten fra Randers dyrker sex på rastepladser og i skoven

Politiet opfordrer generelt til, at man 'udøver forplantningsforsøg i det private', hvor det ikke støder andre personer.

Eftersom det ældre par var forsvundet, da politiet nåede frem til det grønne område, kan Østjyllands Politi ikke oplyse, hvor gamle manden og kvinden var.

Blufærdighedskrænkelse

Efter straffelovens § 232 straffes den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, med bøde eller fængsel indtil 4 år.