Abildskou har købt Centrum Turists busanlæg i Tilst

Lynhandel sikrer busselskabet Abildskou A/S et busanlæg med tre gange så meget plads

Allerede samme dag som selskabet Centrum Turist gik konkurs opkøbte busselskabet Abildskou A/S busanlægget på Blomstervej 58 i Tilst. Det skriver transportnyhederne.dk.

- Kurator ringede til os mandag i sidste uge og spurgte, om vi havde lyst til at købe lokalerne, og det vil vi jo gerne, siger Jess Abildskou til tv2oj.dk.

Martin Jørgensens busselskab truet af konkurs

På nuværende tidspunkt holder Abildskou A/S til på Graham Bells Vej i det nordlige Aarhus. Men virksomheden har de seneste år oplevet en øget interesse for fjernbusserne mellem Aarhus og København, og faciliteterne i Aarhus N er ved at blive for små.

- Vi har de seneste år vækstet med 25 procent, og det kræver et større anlæg. Vi har behov for et større værksted og nogle flere kontorfaciliteter, så der er plads til, at vi fortsat kan vokse, siger Jess Abildskou.

Håb om overlevelse for busfirma

Det er planen, at Abildskou A/S flytter ind på Blomstervej 58 i Tilst, der er tre gange så stort som det nuværende anlæg, i begyndelsen af det nye år.

Centrum Turists fremtid er fortsat usikker, og det er i øjeblikket op til kuratoren at vurdere, om der mulighed for rekonstruktion af virksomheden.