Aarhusianske rejseselskaber aflyser afgange til Tyrkiet

Uroligheder i Tyrkiet får rejseselskaber til at aflyse afgange til landet

Store uroligheder i Tyrkiet natten til lørdag, hvor et militært kupforsøg har fundet sted i landet. Specielt er de store byer Ankara og Istanbul berørt af urolighederne. Udenrigsministeriet har meldt ud på Twitter, at man opfordrer folk til at undgå alt unødvendig rejse til Tyrkiet. 

Det har fået det østjyske rejseselskab Aarhus Charter til at melde ud på deres hjemmeside, at de ikke vil gennemføre lørdagens rejser til Tyrkiet som planlagt. 

Også rejseselskabet Sun Tours fra Aarhus reagerer på Udenrigsministeriets opfordring og meddeler på deres hjemmeside, at alle rejser til Tyrkiet lørdag og søndag er annulleret.  

SE OGSÅ: Rådmand i Tyrkiet: Der har været en trykket stemning

DUF-Rejser havde en afgang til Tyrkiet i morges, men også de valgte ikke at sende nogle rejsende afsted med flyet, som derfor fløj uden passagerere til Tyrkiet for at hente folk hjem fra landet. 

Både Sun Tours og Aarhus Charter meddeler på deres hjemmesider, at de også følger Udenrigsministeriets anbefalinger for hjemrejsende, der vil derfor ikke være nogle ændringer for rejsende, der skal hjem fra Tyrkiet.