Aarhusiansk webshop kåret som landets bedste

Aarhus-virksomheden Eventyrsport er blevet kåret som Danmark bedste e-butik.

Smilene er store for tiden i Eventyrsport, efter outdoorkæden i denne uge blev kåret som Danmarks bedste e-butik.

Prisen blev uddelt af tjenesten Pricerunner, der sammenligner priser fra over 8000 danske webshops. Årsagen til prisen bunder især i en god kundeoplevelse og -service både før og efter købet.

quote Det var et kæmpe boom.

- Lars S. Sørensen, direktør i Eventyrsport

- Det er resultatet af årevis arbejde. Nærmest alle vores medarbejdere har berøring med webshoppen, og de har alle en del af æren, siger Eventyrsports direktør Lars S. Sørensen.

Han var selv med at starte kæden i midthalvfemserne, da et kælderlokale i det centrale Aarhus dannede rammen om den allerførste butik, der dengang hed Toursport.

25 år senere har Eventyrsport hovedsæde i Tranbjerg i udkanten af Aarhus, 13 butikker over hele landet og en webshop, der nu altså høster anerkendelse.

Undgik lønkompensation

Som mange andre virksomheder har coronapandemien været en udfordring for outdoorkæden, men også en stor gevinst. Da Danmark lukkede ned, rykkede rigtig meget handel over på nettet, og det har Eventyrsports webshop nydt godt af.

Lars S. Sørensen anslår, at hans virksomhed har omsat for cirka dobbelt så meget på deres webshop som normalt. Det sørgede for, at adskillige af deres medarbejdere ikke behøvedes blive hjemsendt.

- Det var et kæmpe boom. Vi har haft omkring 70 medarbejdere fra vores butikker i Østjylland inde og hjælpe på webshoppen, så vi ikke skulle søge lønkompensation for dem, fortæller han.

På trods af den store succes på nettet er det dog stadig vigtigt for Eventyrsport at fastholde og vokse deres butikskæde.

- Vi kan og skal vokse begge steder. Mange varer er bare nemmere at sælge i en fysisk butik. Det er svært at forklare forskellen på jakker til 500 og 5.000 kroner, før kunden selv står med dem i hånden, siger Lars S. Sørensen, der ikke nogen planer om at skulle væk fra Aarhus.

- Vi oplever en kæmpe fordel ved at være i Aarhus, hvor der er mange dygtige mennesker, et godt studiemiljø og kvalificeret arbejdskraft. Vi kunne ikke have klaret os lige så godt med et hovedsæde på en mark i Vestjylland.

Badning

liveblog COVID-19 LIVE: Feriehungrende danskere vil udskyde vaccinationer

Hinge Søbad redning

Toårig pige reddet op af sø og fløjet til Skejby

corona test

Østjysk sogn nedlukket: Se smitten i dit sogn

studerende studie læse eksamen

Trods nedlukning: Eksamen gennemføres som normalt

Skærmbillede 2021-06-11 kl. 15.50.05

Lærer suspenderet: Onanerede midt i virtuel undervisning

Spindemøl

Træer dækket af tykt candyfloss-spind - her er forklaringen

Dagens mest læste